Ervaringen

Yvonne Kemper uit Edam

Het moest zo zijn dat deze cursus op mijn pad kwam op een moment dat ik het nodig had. Mantelzorger van 2 mensen is best zwaar, maar ook mooi. Het enige wat er aan schortte was een blijvend schuldgevoel dat ik altijd maar tekort schoot en geen tijd meer voor mezelf had. Die handvaten heb ik gekregen, door en van mijn lieve mede cursisten, en nieuwe inzichten van de leidsters. Ik leid ondertussen een fijn leven, iedere week doe ik iets leuks, want dat heb ik verdiend, ik heb er leuke contacten aan overgehouden en ik ga iedere week naar meditatie bij Agaath ( aanrader). Ik ben ontzettend blij dat dit op mijn pad kwam en ben een blijer en liever mens voor mijzelf en mijn omgeving. Ik doe de dingen die ik kan, die ik leuk vind en als er een vraag is, gooi ik mezelf niet meer in de aanbieding. TROTS op mezelf en ik gun dit iedereen. Ik geef dit al door aan anderen en de gemeente moet zeker deze cursus subsidie geven.

Yvonne Kemper uit Edam

Alie uit Volendam

Deze cursus is ideaal voor mantelzorgers al dan niet overbelast, voor ouders, collega's, familieleden, vrienden, ja eigenlijk voor iedereen die beter en gelukkiger oud wil worden en meer plezier wil halen uit het alledaagse leven. Je leert zien hoe sterk en volmaakt we eigenlijk allemaal al zijn. Om de sterke punten in onszelf meer tot hun recht te laten komen door middel van de glansschijf die in de cursus intensief gebruikt wordt. leer je oude zelfbedachte en aangeleerde niet werkende gewoonten te vervangen door nieuwe positieve en blije gewoonten die beter voor je werken en je onmiddellijk beter laten voelen . Daar moet wel energie ingestoken worden, het is soms hard werken aan jezelf en de resultaten zijn geweldig.

Alie uit Volendam

Dineke uit Purmerend

Ontzettende inspirerende, toegankelijke, educatieve en gezellige cursus, o.l.v. 2 kanjers Agaath en Sciukri! Aanrader voor iedereen, niet alleen voor mantelzorgers maar ook voor mensen die denken het helemaal niet nodig te hebben, je krijgt toch tips/handvaten om je leven nog leuker te maken.

Dineke uit Purmerend